Free Download Books Mina olin siin. Esimene arest Online

Define Out Of Books Mina olin siin. Esimene arest

Title:Mina olin siin. Esimene arest
Author:Sass Henno
Book Format:Hardcover
Book Edition:Deluxe Edition
Pages:Pages: 200 pages
Published:2005 by Eesti Päevaleht
Categories:Young Adult. Fiction
Free Download Books Mina olin siin. Esimene arest  Online
Mina olin siin. Esimene arest Hardcover | Pages: 200 pages
Rating: 3.58 | 484 Users | 10 Reviews

Relation Toward Books Mina olin siin. Esimene arest

Ühelt poolt on see lugu noortest, kes elavad väljaspool kehtivaid seadusi, käibetõdesid ja moraalinorme. Teiselt poolt on see ühe poisi ülestunnistus sündmustest, mis on jäänud piisavalt kaugeks, et neid saaks valutult jutustada. Vaesusest, vägivallast ja esimesest kinnikukkumisest.
Mõned on pidanud seda rohkem musta raha teenimise õpikuks. Teised leiavad, et raamat on eelkõige huvitav lugemine emadele ja isadele, kel pole õrna aimugi, mis diile tegelikult rajooni garaažide vahel tehakse.
Raamat esitab jõulise väljakutse kõigile, kes pretendeerivad tänapäeva noorte elu kajastamisele või selle mõistmisele, ning näitab otsekoheselt, kui ebameeldivate probleemide ja tegelastega tänapäeva eesti noored kokku puutuvad.

Particularize Books To Mina olin siin. Esimene arest

Original Title: Mina olin siin
ISBN: 9985956524
Edition Language: Estonian URL http://www.minaolinsiin.ee/

Rating Out Of Books Mina olin siin. Esimene arest
Ratings: 3.58 From 484 Users | 10 Reviews

Article Out Of Books Mina olin siin. Esimene arest
http://www.hyperebaaktiivne.ee/2017/1...Sass Henno "Mina olin siin. Esimene arest" on noorteromaan, mille fookuseks on allakäiguspiraal. Autor kirjutab noortest, kes ei oska oma eluga midagi peale hakata ning otsivad endale sihti. Peategelane on ootuste ja lootustega eliitkooli õpilane, kes lõpetab narkodiilerina arestis.1999, Eesti. Noor mees veedab arestikambris aega kirjutades üles sündmusi, mis ta sinna tõid. Kõik algas novembris, kui 17-aastane Rass läks koos oma tüdrukuga peole, mida peeti

Mulle meeldivad tõepärased raamatud ja filmid! Seegi oli tõepärase sisuga teos, mis näitas teistmoodi elu, kui paljud on harjunud nägema ja kogema. Mulle väga meeldis - olen ka varem selle läbi lugenud ja samuti ka filmi näinud.

Sass Henno (born September 13, 1982 in Tartu, Estonia) is an Estonian writer.He attended Miina Härma Secondary Grammar School in Tartu between 1989-2001. 2001-2003 he studied computer graphics and advertising in Tartu Art College, then film and video directing in the Tallinn University between 2003-2005. Since 2007 he has been attending a master's level screenwriting course in Baltic Film andAlustuseks raputan omale kamaluga tuhka pähe! Mul pole vist kunagi olnud ühegi raamatu vastu nõnda suured eelarvamused kui Sass Henno "Mina olin siin". Ja see hoiak oli minus püsinud juba üle kümme aastat. Ma olen raamatukogus ilmselt kümneid kordi H-tähe juurest mööda kõndinud, korraks seisatanud ning alati otsustanud, et see raamat ei ole nagunii minu vaeva ja aega väärt. Üks ropp ja vastik soperdis!Paar nädalat tagasi otsustasin lõpuks "võtta riski" ja asusin Henno romaani lugema. Sisuga olin

I do not understand why we had to read this in school. There's only drugs and rape in this book. It did have it's moments, but still. Not a good book.

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

3.8

Ma ei tea. Robustne jutt, robustne keelekasutus. Väga tükitav kirjutamisstiil. Minu jaoks ehk kohati hüplik. Olen pigem jutustavama kirjastiili austaja.

0 Comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.